Ikke den beste regattaen

Resultatene i Laser VM viser ikke hvor mye seilene har nedlagt i forberedelsene til denne sesongen, men hvor mye som gjenstår, sier trener

Publisert Sist oppdatert

- Jeg kan ikke være fornøyd med regattaen, men jeg er stolt over seilernes innstilling og forbedringene de har gjort, sier Norges Seilforbunds Lasertrener Anton Garrote. - Lettværsseilas i store konkurranseintensive felt er alltid vanskelig, og er ikke vår styrke, men alle seilerne på laget har vist sterk utvikling taktisk og teknisk, men dessverre ikke nok til å være med i toppen. Det kreves talent, tid og hardt arbeid for å oppnå fremgang, og dette har heldigvis våre seilere seilere.
 
- Kristian Ruth har fremdeles mulighet til å få til en bra regatta, så vi vil rette fokus mot det. For de andre gir regattaen en god anledning til utvikling og til å bli bedre seilere. Her er kan vi teste ting vi arbeider med, sier treneren. 
 

- Vi kommer ikke til å huske VM 2015 for resultatene, men for erfaringene vi høstet her i Kingston, avslutter Anton Rarrote. 

Foreløpige resultater:

43. Kristian Ruth 

69. Hermann Tomasgaard

70. Mathias Mollatt

144. Henrik Begby

Nordmennene ar ikke de eneste som ikke har fått det til å klaffe i VM. En av verdens beste Laserseilere gjennom tidene og som nå satser for fullt mot OL på hjemmebane, brasilieren Robert Scheidt ligger bare to plasser foran Ruth, på 41. plass. Norskcanadieren Robert Davis ligger på 27. plass.