Søk i arkivet

Nordmenn til topps i Blue Cup

De norske seilerne er nå vel hjemme fra Hellas etter endt Blue Cup-regatta, og forteller om en flott uke med nydelig norsk sommervær i den greske skjærgården.

FOTO: Det norske damelaget, som seilte ombord i «Tosca» en Oceanis 40, inn til en hederlig 6. plass. Foto: Øystien Svendsen.

 

Turregattaen Blue Cup ble arrangert  i Hellas i månedskiftet oktober -november. Det ble seilt i tre klasser, og på grunn av lite vind ble det kun avviklet to gjeldende seilaser:

I klasse A, for båter mellom 37 - 40 fot, gjorde Norge gjorde rent bord med følgende plasseringer:
1. plass, skipper Hans Petter Brun, seilte i Oceanis 37, 2. plass, skipper Bjørn Thorsen, seilte i Oceanis 37, 3. plass, skipper Jean Pierre Quignard, seilte i Oceanis 37, 4. plass, skipper Rune Nor-Hansen, seilte i Oceanis 40, 6. plass, skipper Marit Veholmen, seilte i Oceanis 40
Tilsammen 14 båter stilte.

I klasse B, som var for båter mellom 43 og 46 fot, klarte beste norske båt en 3. plass, med Terje Borsheim som skipper i en Oceanis 46. Her stilte 20 båter til sttart.

I klasse C, med de største båtene mellom 47-57 fot, ble beste norske båt nr. 6, med Øystein Svendsen som skipper i en Oceanis 54. Her var det 14 båter med.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen