Søk i arkivet

Fra Stillehavet til Nordvestpassasjen

Hør podkast fra Jon Amtrup i Explore North om to unge langturseileres erfaringer.

LANGTURSEILERE: Linn Charlotte Klund
og Paul Lübbe har seilt siden 2012. Deres Hero 101 ligger
nå på Papua Ny-Guinea.

LANGTURSEILERE: Linn Charlotte Klund og Paul Lübbe har seilt siden 2012. Deres Hero 101 ligger nå på Papua Ny-Guinea. Foto: SEILmagasinet

Eventyrlysten og miljøengasjementet har drevet Linn Charlotte Klund og Paul Lübbe ut fra Skjeberg, over til Karibia og ut i Stillehavet på egen båt – langturklassikeren Hero 101. Fra varmen i Stillehavet ble de trukket med om bord i 140 foteren Infinity gjennom Nordvestpassasjen.

LES: Et kappløp mot storm og is

Hør deres historie i denne podcasten. Du kan lese mer om dem på  Amanda Sailing, og til høsten skal de tilbake til Norge for å holde foredrag om sine eventyr. Det er en mulighet du ikke bør gå glipp av. Du kan også lese mer om sjøsigøynerene  Infinity.

Les: Fire dager uten motor i en 17-foter, les: Rekord i sneglefart

 

 

Podcastene fra Explore North er lager av Jon Amtrup som også skriver fast i SEILmagasinet. Du finner flere interessante podcaster her. De er også tilgjenglig på podkast-appen på mobilen din. 

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen