Sk i arkivet

Verdenscupen på MallorcaStar-duo avsluttet med seier

For virkelig å vise at de leder verdenscupen sammenlagt, avsluttet Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen med seier i medaljefinalen.

Noen sjanse på seier sammenlagt hadde de ikke da de stilte til start i medaljefinalen i Star i verdenscupen på Mallorca. Til det hadde de to norske seilerne vært for ujevne, men punktum ble satt med seier – og ganske sikkert en god følelse.

Det var for øvrig deres tredje seier i serien, noe som på godt vis viser hvilket potensiale som bor i Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen.

Seieren i siste seilas bragte dem opp på 4. plass sammenlagt.

Seieren i verdenscupseilasene på Mallorca gikk til svenskene Fredrik Lööf og Johan Tillander.

LEDER SUVERENT. Med 4. plassen økte Eivind Melleby og Petter Mørland Pedersen ledelsen i verdenscupen, og de har nå opparbeidet seg et solid forsprang på nr. 2, som nettopp er Lööf. 37 poeng har de norske Star-seilerne – mot Lööfs 20. På 3. plass følger de sveitsiske rankinglederne Flavio Marazzi og Enrico De Maria med 19 poeng.

Komplett liste i verdenscupen sammenlagt.

Neste stopp i verdenscupen er Hyeres i Frankrike. Regattaen starter 23. april.

 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

G til toppen