Søk i arkivet

Melges NM med båt til leie

Det er fullt trøkk i Melges 24 klassen og nærmere 40 båter er ventet til NM 12-13 september. En av dem kan DU leie!

Det er fullt trøkk i klassen som samler Norges beste entype seilere. Med Alfa Romeo i ryggen har også utlendinger oppdaget Norge og med gode norske resultater i VM og EM er det ettertraktet å ta turen til NM i Åsgårdstrand neste helg.
 
- Fremover vil vi se flere internasjonale lag enn noen gang – med sikte på VM 2010 i Tallinn og EM i 2011 i Haugesund. Klassen vokser fort i Nordområdet – der Estland, Finland, Sverige, Norge og Danmark stadig får nye lag – stort sett med topp seilere med bakgrunn i Olympisks seiling og lignende, forteller Arne David-Andersen til Seilas.
 
- Likeså ser vi også at seilere med litt mindre erfaring søker seg til klassen som er den største og mest aktive i Norge med regattaer fra april til november – og mulighet for vinterseiling på kontinentet i vintersesongen. Vi har fortsatt mulighet til å skaffe lag som vil seile mot 40 båter i NM en båt på leie.
 
Ta kontakt med arne@melges.no
 
 Kommentarer

Nyhetsbrev

Få oppdaterte nyheter om seiling helt gratis på mail to ganger i uka.

KOMMENTARER

Har du en mening om denne saken – del den med oss! Vi ber om saklighet, respekt for andres meninger og at man holder seg til emnet. Les våre retningslinjer her.  Vi modererer diskusjonen om nødvendig. Vennlig hilsen redaktør Axel Nissen-Lie.

Gå til toppen