C45: Bavarias nye 45-foter vises frem i de tre ulike utstyrsnivåene båten vil selges i.

Bavaria slår på stortromma

Den tyske produsenten viser frem 25 båter, og har åtte verdenspremierer under messen i Dusseldorf.

Publisert Sist oppdatert
PREMIERE: Bavaria trakk mye oppmerksomhet under Boot i 2017. I år vil det bli enda mer.
STYLE: Bavaria C45 med oppgradert innredning.

Bavaria skal vise frem ti seilbåter og to katamaraner, den ene uten mast. Av seilbåtene vil fem av dem ha verdenspremiere. Verftet disponerer nærmere halvparten av en hall, og stiller ut på hele 4000 kvadratmeter. De har en egen utstilling innen utstillen med navnet Bavaria World.

SEILmagasinet testet Bavaria C57 i april. Du finner testen her. 

Spennende 45 og 50-foter

For oss seilere, så er det den nye 45 og 50-foteren som blir mest interessant. 45-foteren har alt vært prøveseilt av forhandlere før jul, mens 50-foteren, bygget over samme konsept, kommer rett fra verftet.

Bavaria vil også lansere sin største båt noen sinne, Bavaria C65. Båten er i det største laget for det norske publikum, men det blir interessant å se hvordan det tyske verftet takler dette segmentet.  

LES: Bavaria med to nyheter

C45 i alle versjoner

Bavaria C45 og 50 vil bli levert i tre versjoner. «Holiday» er den rimelige versjonen, og skal ligge på nivå med dagens cruiser-serie. «Style» er mer påkostet og luksuriøs, mens «Ambition» skal ta vare på kjøpere som ønsker en rask seilbåt.

Bavaria skal ha applaus for å vise frem også en prisgunstig versjon. Vanligvis viser verftene frem sterkt oppgraderte båter med en langt høyere pris enn der prisen starter på prislisten. Den nye 50-foteren vises frem i «Style»-versjon.

Bavaria viser også frem Cruiser 41, 37 og 34 i «Style»-versjon med oppgradert innredning.

C50: Bavaria C50har mye til felles med C45.