Kiter vant VM

Kari Schibevaag tok søndag  VM-tittelen i Kitesurfing på vann i Texas.

Publisert

Alle foto: tilsendt fra Kari Schibevaag.

 

Jeg har nå vært en uke i Texas (Corpus Cristi) for å delta på VM i racing. Jeg reiste ned her for å samle poeng til verdens cupen og ante ikke at jeg kunne ha en sjanse til å reise hjem med gull medaljen rundt halsen, sier Kari, som vant VM og ble verdens best racer i 2010.

 

Racing betyr å kjøre rundt en bane. Alle starter sammen og førte mann i mål vinner racet. – Vi kjørte til sammen ti race, hvert på ca 45 minutter, hvor jeg tok syv seiere og tre andreplasser.

 

– Det blåste bra og jeg  fikk kommet godt i gang fra første start. Steph Bride Bra England var den største utfrodringen. Hun har vunnet all år på rad siden VM startet i 2007 og er en jente alle snakker om innen racing. Å kunne slå henne er en drøm og jeg tror hun også var litt overrasket over at lille meg fra Norge kunne komme  ødelegge for henne.

 

Jeg er utrolig glad og lettet at jeg også i år klarte å bli verdens mester. Jeg har jobbet utrolig hardt for dette og når jeg klarte det føltes det så utrolig godt, forteller Kari til Seilas.

Powered by Labrador CMS