Klar for Færder´n - med et skrik
Klar for Færder´n - med et skrik

Klar for Færder´n - med et skrik

Einar Sisseners splitter nye Grand Soleil GP42 er superrask på banen, men det var lenge uklart om båten ble klar til dagens Færderseilas. Takket være iherdig innsats fra mannskapet som i skrivende stund fortsatt monterer utstyr stiller båten på startlinjen kl 12.50 idag.

Publisert

Skipperen Peer Moberg måtte avstå fra EM for Finnjoller i Ungarn for å seile båten hjem frem i tide til å rekke Færder’n. Båten som stiller i LYS > 1.39 har et tall på hele 1.60 som det nok skal bli vanskelig å forsvare, men den nye Grand Soleil GP 42 skal være ekstremt rask. «Al Capone» skal slå alle i klassen på korrigert tid og har regattaens høyeste LYS tall med unntak av båtene i Grand Prix klassen. Vi tipper at båten blir lynrask i det lette været og at den blir blant de første til Horten. «Fram XV» starter bare ti minutter foran. Spørsmålet er om Kongens 50 foter klarer å holde Sisseners 42 foter bak seg.

Seilas.no gir bringer fortløpende nyheter fra Færderseilasen fra start til mål. Følg med på plasseringer, vindskift og annet som skjer under seilasen. Følg tracking av Færderseilasen her.

Se webCam fra startfeltet for Færderseilasen her.

Powered by Labrador CMS