VIRUS: Korona setter stopper for arrangementer.

NSF i tenkeboksen om klubbkonferansen

En rekke seilforeninger har nå gjort tiltak for å hindre koronasmitte. Norges seilforbund vil ta en avgjørelse i kveld.

Publisert
AVVENTER: Per Christian Bordal kommer med svar om arrangementet til helgen i løpet av kvelden.

– Hvorvidt det skal avholdes klubbkonferanse og jubileumsfest 14. mars vil bli avgjort på et ekstraordinært styremøte i Norges Seilforbund i kveld, 10. mars, kommer det frem på NSFs nettside. Mange har henvendt seg til forbundet med spørsmål om det store arrangementet som feirer 50 år for NSF.

– Vi har fulgt utviklingen med hensyn til corona-viruset og smittefaren tett den siste uken og gjennom helgen og vurdert hva vi skal gjøre, men i kveld vil styret ta sin endelige beslutning med hensyn til om arrangementene 14. mars skal gjennomføres eller ikke, sier generalsekretær Per Christian Bordal.

– Det er mange hensyn å ta og slik situasjonen har utviklet seg har dette vært en veldig vanskelig beslutning å ta, sier Bordal.

Seilsporten berørt

Bærum seilforening følger opp KNS’ tilltak, og avlyster planlagt treningssamling og regatta i Garda i påsken for Optimister. Også 29ere vil avlyse trening og regatta på Gardasjøen i Nord-Italia.

I Stavanger blir temakveld om miljø og bærekraft avlyst.

– Etter råd fra Stavanger Idrettsråd og i samråd med Norges Seilforbund må vi dessverre avlyse arrangementet pga. fare for Corona. Vi kommer tilbake til med ny dato når situasjonen har bedret seg, kommer det frem på Stavanger Seilforenings nettside.