Moberg til New Zealand for å trene

Peer Moberg trener i New Zealand i to uker fra slutten av november. Båt får han lånt på stedet, men masten sendes sydover med fly!

Publisert

Moberg skal trene med Dan Slater som er rangert som nr 10 på ISAFs liste. Han benytter oppholdet til å få sydd nye North sails for bruk i 2010 sesongen. Seilmakeren blir med ut på vannet og vi skal utvikle nye og forbedre design på seilene. North NZ er vist det stedet som har de beste designere fra North sails. Han har også bestilt et spesiallaget ror i ren karbon, utviklet for ham selv og Slater.

 

- Jeg ser frem til denne turen for det er jo meget stor seil interesse i NZ og det er der man er best på bygging av båt/utstyr og laging av seil, sier Moberg til Seilas.

 

I går gikk hengeren med Wallenius Wilhelmsen Lines fra Gøteborg til Miami.  Moberg reiser til Miami 16. januar for å trene før Verdenscup regattaen her. Deretter går kursen til Fort Lauderdale der det er en ny regatta fra 4. til 7. februar.

 

Moberg har også bestilt Ny båt for levering i apil 2010. - Her er det mye nytt og båten skal tilpasses til min vekt, teknikk og erfaring etter fem år in Finnjolle klassen, avslutter Peer Moberg

 

Powered by Labrador CMS