Ny rookie samling for windsurferne

Rookie Windsurfing Asker var en stor sukess. Nå kommer oppfølgingen. Sola Brettseilerforening er vert når windsurfere mellom 8 og 16 inviteres til Stavanger der det i tillegg til instruksjon og regatta skal kåres ROOKIE OF THE YEAR!

Publisert

Invitasjon Rookie of the Year 2006, Sola!

Unge windsurfere fra hele landet ønskes velkommen til Sola og Rookie of the Year 26.-27. august. Rookie Windsurfing er camp, lek og regatta for alle unge windsurfere mellom 8 og 16 år på alle nivåer. Det blir introduksjon og regatta for de mest erfarne og instruksjon for de som er helt ferske i sporten. Max 30 deltakere.

Påmeldingsfrist 20. august.

Helgen blir tettpakket med aktiviteter på vann og land for den nye generasjonen windsurfere.

For de noe mer erfarne blir det introduksjon til regattaseiling og trening på lørdag. På søndag legges opp til en morsom regatta hvor det også kåres Rookie of the Year. Kåringen handler ikke om plasseringer, så alle som deltar på Rookie har mulighet til å kjempe om tittelen.

De ferskeste windsurferene blir tatt hånd om av dyktige instruktører fra Windsurfingskole.no, sammen hyggelig foreldre og andre glade windsurfere som hjelper de unge både på vann og land! Om kvelden inviteres alle seilere og deres foresatte til grillkveld.

SeaSport Sportsenter AS

Dronning Mauds gt. 1-3

0250 Oslo, NORWAY

Tel: +47 22 83 79 28

Cell: +47 91 19 88 35

Mail: [email protected]