Nyttige foredrag hos X-Yachts

X-Yachts er blant dem som kjører sitt eget show i uken som kommer. Først ute i en foredragsserie på to er Silje Brathagen og Christen With som snakker om å forberde seg til tomannsregatta.

Publisert

Silje Brathagen og Christen With seiler sammen i X-34 i sommerens Watski TwoStar.

X-Yachts Norge AS inviterer til foredrag i sin utstillingshall på Nesset mandag 15.3. kl. 18.00      

Tema:

”Forberedelser til TwoStar”

v/Silje Brathagen og Christen With

 

Kom og hør Silje Brathagen og Christen With fra North Sails/ With Marine AS fortelle om forberedelsene til seilingen de skal gjøre i en X til sommeren.

 

Silje seiler til daglig mannskap i en 40-foter, Christen With har som mangeårig seilmaker opparbeidet seg en betydelig kunnskap om seil og seilhåndtering.

 

Begge har seilt TwoStar flere ganger hver for seg. Nå stiller de sammen i en X-34. Takket være velvillig båteier, har de fått ganske frie hender til å utstyre båten med de seil og det utstyr de selv mener de vil trenge. Kom og hør dem fortelle om valg av seilgarderoben, utstyret, hvordan de vil organisere seg, og tankene de har rundt det å seile med den man bor med.

 

Hvis du ikke har anledning til å komme denne dagen, blir det ny mulighet for foredrag torsdag 18. mars kl. 18.00. Da kommer Eivind Melleby og skal snakke om Volvo Ocean Race.

 

 

Powered by Labrador CMS