OL klassene avgjøres neste uke

Det Internasjonale Seilforbundet ISAF har sitt årsmøte i Estoril kommende uke. Der avgjøres blant annet OL klassene for 2012

Publisert

ISAF har fått instruks fra IOC om å redusere antall OL klasser fra 11 til 10. Hvilken klasse eller klasser som ryker ut og om det kommer nye OL båter avgjøres ved avstemning i Estoril der ISAF har sitt årsmøte kommende uke. Yngling er etter manges mening en av de klasser som er mest utsatt, men det samme er Star og 470 både for damer og herrer. Kommer matchseiling tilbake på programmet og er det plass for Rohan Veals Bladerider? Alt dette får vi svar på etter avstemningen i counsil 9. november.

Andre saker som vil få oppmerksomhet er hvor langt man er kommet  forberedelsene til en verdenscup i seiling som etter planene skulle starte allerede i januar 2008. Saken vil bli behandlet i Eventskomiteen 7 november.

Mandag 5. november vil seks personer som har viet sitt liv til seilsporten bli utvalgt til ISAFs Hall of Fame under en ekslusiv middag i Estoril Casino som er  sponset av Portugal Tourism, Estoril Tourism og Cascais Municipality.  Nye utnevnelser vil finne sted hvert fjerde år.

Tirsdag 6. november kåres årets seiler.

Norge stiller med følgende delegater til ISAFs årmøte

NSF president Stig Hvide Smith,

NSF Generalsekretær Erik Ph. G. Solberg,

NIF jurist Morten Johnsen,

NSF  ansvarlig for seiling for funksjonshemmede Paal Erik Bryhn

I tillegg kommer nordmenn som har verv i ISAFs komiteer og utvalg.

Marianne O. Middelthon

Nils Nordenstrøm

Espen Guttormsen

Egil Wold.

Dessuten deltar Seilas´ Mikkel Thommessen som observatør

Powered by Labrador CMS