MEDALJE: Det norske Sonar-laget kan ta medalje om alt klaffer i dag.
MEDALJE: Det norske Sonar-laget kan ta medalje om alt klaffer i dag.

Fortsatt håp om medalje

Det norske Sonar-laget kan ta medalje om alt klaffer i dag.

Publisert Sist oppdatert

Aleksander Wang-Hansen, Marie Solberg og Per Eugen Kristiansen ligger på fjerdeplass før paralympics siste og avgjørende i dag. Frem til bronseplassen er det fire poeng, og fem til sølvplassen. Det kan være innen rekkevidde dersom alt klaffer.

Bjørnar Erikstad har ikke lenger noe slikt håp. Til det er avstanden frem fra 6. plassen han ligger på for stor. 5. plass er trolig det beste han kan klare når seilingen avsluttes i dag. I går ble det 5. og 9. plass, og med det rykket konkurrentene foran poengmessig for mye fra.

Kampen om gullet står mellom Helena Lucas fra England og franske Damien Seguin. Kun ett poeng skiller dem. Om bronsemedaljen er det like tett. To poeng skiller Matthew Bugg fra Australia og Dee Smith fra USA.

I Sonar er gullet allerede delt ut, og det vil Colin Harrison, Russel Boaden og Jonathan Harris ta med seg hjem til Australia. Fordelingen av sølv og bronse står mellom USA, Canada og Norge. De har henholdsvis 43, 44 og 48 poeng. I gårsdagens seilaser oppnådde de norske seilerne 3. og 11. plass.