Påmeldingen starter onsdag
Påmeldingen starter onsdag

Påmeldingen starter onsdag

Nå er det på tide å planlegge shorthanded sesongen 2008. Onsdag formiddag åpner påmeldingen for Seilmakeren Doublehanded her på SEILmagasinet.

Publisert

Askøy Seilforening er tro til sitt originale konsept og gjennomfører også neste år Vestlandets vakreste shorthanded regatta i forbindelse med pinsen. Starten går fra seilsportsenteret på Askøy onsdag 7. mai og deretter er det raskeste vei til Stavanger.

VAKKERT. Tre timers pitstop og så er det dags for å seile tilbake igjen. Deltakerne får seile i et av Norges vakreste landskap og alle øyene, skjærene og sundene gjøre denne til en av de mest krevende og taktisk utfordrende shorthanded regattaene i Norge.

- Vi gleder oss til å se mange båter både fra Bergen, Stavanger og Østlandet på startstreken i år og har også sørget for at det du faktisk får for startkontingenten ikke bare inneholder en morsom regatta, men også muligheter til trening, optmialisering og klær til å holde deg tørr, sier Helge Ivarsøy, arrangementsansvarlig i Askøy Seilforening.

SAMARBEID. Partnere i Seilmakeren Iversen er selvfølgelig Seilmaker Iversen, Normar, Elvström Sobstad, Beneteau og Seilmagasinet er med som mediepartner. Stavanger Seilforening skal ta vel hånd om slitne seilere i sin hjemmehavn.

Påmeldingen åpner klokken 12.00 onsdag 17. oktober her på SEILmagasinet.no. Seilmakeren Doublehanded er en del av shorthanded rankingen til SEILmagasinet.