Pris til Karl Otto Book

Da Mini 6.50-seilerne og andre shorthanded-seilere var samlet på Rorbua i Oslo fredag kveld mottok Karl Otto Book pris for sammenlagtseieren i manag-E rankingen.

Publisert

Premien for førsteplassen i manag-E -rankingen besto av 10.000 kroner fra manag-E, et forstørret bilde fra årets Shetland Race av Book som passerer Osebergplattformen med båten «Pluto», og en T-shirt med håndlaget tegning og skrift. Bildet fra Osebergplattformen var forøvrig det samme som ble publisert i Seilas nr 7 i år.

Til sammen var mellom tretti og førti shorthand-seilere samlet til uformell seilprat på Rorbua i Oslo sist fredag. Blant dem som var tilstede var også Staale Jordan, som i høst har seilt Mini 6.50 i Middelhavet fra Barcelona rundt Menorca, og som håper på å delta i Minitransat-seilasen en gang i ikke altfor fjern fremtid.

Miniklubbens formann Erik Braarud forteller at klubben har fått flere henvendelser fra interreserte unge seilere som vil vite mer om Mini 6.50.

– Ofte mangler de yngste seilerne penger til å kjøpe egen båt. Men vi tar gjerne med seilere som mannskap, og det kan også være muligheter for å leie båt for regattaseiling, sier Braarud til Seilas.

Hovedbildet viser Pluto på vei over Nordsjøen under Bergen-Shetland Race., et bildet Karl Otto fikk i glass og ramme. Foto: Jerker Norlander

Powered by Labrador CMS