Resultater, fremgang og engasjement teller
Resultater, fremgang og engasjement teller

Resultater, fremgang og engasjement teller

Det er tid for å dele ut utmerkelser. I Bærum har de kåret Årets juniorseiler.

Publisert Sist oppdatert

Høsten er tid for å dele ut utmerkelser og hedre de som har fremhevet seg på en eller annen måte. Det er en tradisjon i mange foreninger, så også i Bærum Seilforening der Vilde Skirstad Pollen er kåret til Årets Juniorseiler.

– Kriteriet for tildeling er tredelt, med lik vekt på elementene resultater, fremgang og engasjement, skriver Erik Poppe på Bærum Seilforenings klubbside i SEILmagasinet.

Han utdyper:

– Vekt på engasjement tilsier at vi skal ha seilere som ikke bare har bemerket seg med gode regattaresultater, men at vi plukker en seiler som også bidrar til et godt treningsmiljø og som er et godt og samlende forbilde for de yngre seilerne.

Og om hvorfor Vilde ble den utkårete i 2015, sier han:

– Vilde har gjort det bra i regattaene hun har vært med på som optimistseiler, med blant annet en «spiker» i en seilas i junior-nordisk i Kantvik i Finland. Like viktig for juryen er at Vilde alltid har smil og et blidt «hei!» til alle på brygga på Sarbuvollen, og hun er et viktig forbilde for de yngre seilerne. Som eneste jente i NC-gruppen er det også viktig at hun viser de yngre seilerne at jenter kan seile minst like fort som guttene.