Her blir det ny båtmesse

Helgen 5. - 8. mai går den første innendørs båtmessen i Stavanger av stabelen i Sørmarka Arena. Den skal bli landets nest største.

Publisert Sist oppdatert

SØRMARKA ARENA: I denne hallen blir det båtmesse til våren. Alle MMS-foto er tilsendt fra arrangøren.

Pressemelding:

Flemming Brun Henriksen eier  Stavanger Båtmesse AS sammen med Torbjørn Haraldsen, og er til daglig salgssjef/avdelingsleder i Lunde Båt Vest.

–Stavanger båtmesse vil by på seilbåter, motorbåter, båtutstyr, redningsutstyr og alt hva hjertet begjærer og lommeboka tillater,  sier Flemming Brun Henriksen, som er nærmeste nabo til Sørmarka Arena. Siden den store hallen begynte å reise seg har avdelingslederen i Lunde Båt Vest drømt om å bruke den til båtmesse.

Kun Lillestrøm-messen større

Ifølge Brun Henriksen skal Stavanger Båtmesse  etter alt å dømme bli den nest største messen av sitt slag i landet, bare slått av Sjøen for Alle i Lillestrøm,  Han opplyser at de regner med å bruke13.000 kvadratmeter av arealet på 15.000 som er disponibelt i Sørmarka.

Han roser dessuten Stavanger kommune, som ikke bare har vært velvillig, men er skikkelig entusiastisk for å få til dette som et årlig arrangement.

 

Rimelige priser og rett tidspunkt

– I begynnelsen av mai har folk for alvor begynt å tenke på sjølivet igjen og legge planer – og utstyrebutikkene har kanskje en og annen godbit å tilby for å få ryddet lageret, sier Brun Henriksen.

Han understreker også at de satser på å gjøre Stavanger Båtmesse betydelig rimeligere både for utstillere og besøkende.

– Dermed skal det heller ikke bli noen altfor kostbar fornøyelse å ta med familien dit og få en forsmak på båtlivet. Vi har allerede fått tilsagn fra Redningsselskapet om at de vil være der med båten «Elias» for å ha et fornuftig og morsomt tilbud til de minste.