Seilas sponser Union Race

Union Race er fire regattaer holdt av fire seilforeninger fra Norge og Sverige. Seilas vil være tilstedet å dekke seilasen på nett og i bladet.

Publisert

Union Race tar tak i fire etablerte regattaer og ønsker å bringe nytt liv i dem gjennom et samarbeid mellom fire seilforeninger. Foreningene håper på en bred oppslutning av båter og ønsker familieseilere, rutinerte seilere og bedrifter å stille til start. Regattaen foregår kun på lørdager, slik at seilasene ikke tar opp hele helgen.

Fire regattaer

Serien starter i pinsen med Union Race Kostervalsen fra Strømstad 30. mai. Neste seilas er lørdagen eter, 6 juni med Union Race Bedriftseilasen. 8. August blir Union Race Homlungen arrangert. Siste regatta blir Union Race Glomma Papp Cup 19. september.

En viktig partner

– Vi i Union Race er særdeles fornøyde med å ha sikret en samarbeidsavtale med Seilas for sesongen 2009 med intensjon om forlengelse deretter. 

Seilas er etter vår oppfatning det ledende mediehuset for bredden i den norske seilbåtflåten og matcher således meget bra den profil og målsetning som er definert for Union Race; bred deltagelse i trygge, morsomme og sportslig stimulerende arrangementer, en gjensidig dugnadsånd for å løfte tur og hav interessen i distriktet samt en enhetlig profil og gjennomføring.

Gjennom samarbeidet med Seilas vil vi søke å gjøre arrangementene mest mulig interaktive gjennom utnyttelse av sms/mms opp i mot Seilas’ web sider slik at deltagerne selv får anledning til å dele sine opplevelser med andre deltagende båter og Seilas’ lesere. Forteller Morten Harlem i Union Race

Bilder, omtale og premier

– Seilas vil være på plass for å dekke regattaene på nett med fyldige fotoreportasjer. Seilas vil også stille med premier og vise bilder fra regattaene på storskjerm på kvelden. Vi ønsker å gjøre det enda mer attraktivt å delta i dette strålende arrangementet, og selvfølgelig håper vi på å få flere lesere, sier abonnementsansvarlig Inger Sørensen fra Seilas.

Les mer om Union Race her

Powered by Labrador CMS