Seilerne sviktet Aker Brygge Cup

Hverken X-41 eller X-35 klarte å få båter til startlinjen og bortsett fra i Drakeklassen var deltakelsen ganske tynn i Aker  Brygge Cup.

Publisert

Steff Herbern har jobbet iherdig for å løfte Aker Brygge Cups sportslige profil. I tråd med den økende interessen for storbåtseiling og det faktum at så godt som hele flåten av X-41 har sin base på Aker Brygge, hadde man håpet å få et slagkraftig felt av disse såvel som av X-35 til regattaen i Bundefjorden. Derfor var det en skuffelse at ingen av dem stilte til start i årets regatta.

Av de resterende var det vel bare Drakeklassen som stilte et representativt felt, med 15 båter. Her vant veteranen Terje Olsson fra Bundefjorden foran Peder Lunde jr. KNS som hadde begge døtrene som mannskap, og Øivind Hystad, også han fra Bundefjorden.

Blant de kun fire Melges 24 som stilte opp vant Arild Holt Oslo Seilforening, Ole Andresen, Bærum var best blant de fem båtene i X-99, Frode Heggdal Larsen, KNS vant over syv andre 11 metere, mens Nils Petter Haugfos, Drammen var best av åtte Knarrer

Powered by Labrador CMS