Seilforbundet vil heve kompetanse i foreningene

NSF holder NORSteam Tur og Hav-kurs. Midlene kommer fra lisenspenger som tilbakeføres miljøene slik at det kommer fellesskapet til gode. 

Publisert

 Som ett ledd i denne prosessen har Norges Seilforbund laget kursmateriell for tur&hav miljøene. Dette materiellet bygger på en bok som blir lansert 1.september. Deler av kursmateriellet vil bli prøvet ut hos en rekke seilforeninger og klubber. - Vi ønsker nå i første omgang å tilby ett av to ”NORsteam kurs” til foreningene, sier Per Christian Bordal. - Det kan enten gå på vannet nå på sensommeren eller som en av vinterens teorikvelder. Vi ser for oss at dette blir et pilotprosjekt som prøves kjørt fra medio august og frem til jul,  avslutter Per Christian.

Dette er de to kurskveldene en kan velge mellom i første omgang:

·  Ca 45.min innføring i seil og rigg trim før en typisk ”onsdagsregatta”, hvor det følges opp med veiledning på brygga og på vannet. Det hele avsluttes med en deabrief etter premieutdelingen.

·  Ca 3,5 timer teori kurs.

Foreningene velger selv hvilket alternativ de ønsker. Enten man velger alternativ 1 eller alternativ 2, vil det komme en av NSF sine ansatte trenere eller en av NORsteam seilerne for å stå for undervisningen/coachingen.

 

NSF ønsker ikke å gape for høyt og gir derfor dette tilbudet til de første 20 foreningene som melder sin interesse.

Dersom dette er av interesse for din seilforening skal du kontakte Per Christian Bordal på:

[email protected]

Powered by Labrador CMS