Serieavlsutningen utsettes

I det ellers så forblåste Bodø var det så stille at regattaen i går måtte avlyses. Naturopplevelsen var det dog ingenting å si på.

Publisert

VINDSTILLE: Bodø seilforenings seriefinale måtte utsettes, men mange tok likevel turen ut på fjorden i det flotte været. Fotos: Olav Taraldsen.

I høst har Bodøs rykte som by med mye vind nok en gang vist seg å være overdrevet. Lette vinder har preget høsten, og på Landegodeseilasen forrige lørdag kom ingen til mål før makstiden.

– I går måtte seriefinalen i  tirsdagsserien utsettes til neste tirsdag på grunn av ingen vind, forteller Olav Taraldsen i Bodø seilforening.

De fleste valgte å seile uansett, selv om seilasen ikke teller med i sammendraget. Dermed fikk de med seg en fin solnedgang og måneskinn på den fine høstkvelden.

 

Økende oppslutning

Tirsdagsserien har opplevd en økning i startende båter i forhold til i fjor.  I 2006 var det 230 startende båter på 17 tirsdager noe som er toppåret i Bodø seilforening. Årets serie ender nok på omlag 220 startende men da med 16 tirsdager.

"Swai" og "Ariel" til sluttdeuell

I toppen i klassen for Lys over 1,15 har Remi Rasmussen med "Swai", Salona 37, og Roy Rise med "Ariel", en  CB-365,  lik poengsum før siste seilas.

I klassen Lys under 1,15 har Finn Arne Brenna med "Caro II",  Polo86, allerede vunnet, mens det er kamp om andreplassen.

Der er det Bernt Aanonsen med "Spleis", Bavaria 33, som må ha topplassering og samtidig slå Håkon Gustavsen med "Tora", Mamba 33, for å klare andreplassen, skriver Taraldsen.

 

 

Powered by Labrador CMS