Søker seilere til X-41

Om du vil seile X-41 til sommeren, har du nå sjansen til å finne en båt du kan seile på

Publisert

X41 har det siste året etablert seg som en av Europas hotteste entype klasser, med hele 33 båter fra19 nasjoner i det uoffisielle VM i København sommeren 2008. Norge var best representert med hele 7 båter.

Klassen forventer stor vekst og X41 har etablert seg som en av verdens raskeste serieproduserte regattabåter.

X41 teller i år hele 11 aktive båter i Oslofjorden, og det vil arrangeres organiserte treningssamlinger, mandagsregattaer, ranking, NORC, NM i tillegg til øvrige regattaer som HH Skagen Race, Færdern, Hollendern etc.

Mangler mannskap

Flere av båtene/teamene mangler mannskap, og i regi av klasseklubben søker vi etter aktive seilere som har lyst til å seile som fast på båtene. Det søkes seilere til forskjellige oppgaver, skjøte, luke, fordekk, ror, taktikker, med mer.

X41 klassen har høyt nivå med seilere som Thomas Føyen, Thomas Oksmo, Sverre Valør, Terje Wang, Otto Backe, Magnus Hedemark som alle seiler aktivt i klassen.

I tillegg har Xpo Group AS 7 av båtene i sin flåte som brukes til DNSeilcup og fleetrace regattaer.

Følg med på klasseklubbens hjemmeside, www.x-41.no

Interessert i å være mannskap, send mail til: [email protected]

 

Ledig X41 til leie for regattaseiling 2009

For en av eierne søker vi etter et team som kunne tenke seg å leie en X41 for sesongen. DVS leie båten til alle klasseklubbens regattaer, treningssamlinger, HH Skagen Race, Hollendern og Norc. Kontakt [email protected]

 

 

Powered by Labrador CMS