Slå Peyron og vinn 30.000 Euro

Basert på den klassiske distansen La Baule - Dakar er det oppstått et virtuelt race som går ut på å slå den franske seilerlegenden Loïck Peyron.

Publisert

Med 300,000 deltakere i det virtuelle Vendee Globe og mer enn 200,000 for Volvo Ocean Race har selskapet Virtual Regatta annonsert en ny regatta, denne gangen bare virtuell og med ett mål for deltakerne, å slå den franske seilerlegenden Loïck Peyron i det klassiske La Baule-Dakar Race. Premiepotten er på 30,000 Euro som deles mellom vinnerne, dersom det i det hele tatt er noen som slår Peyron, som selv har satt av to uken til dette eksperimentet.

Startkontingenten er 19.90 Euro, med 1 Euro fra hverr deltaker til Peyrons favorittorganisasjon,  «Matelots de la Vie».

LaBaule - Dakar er en berømt teknisk og rask regatta som Peyron har vunnet to ganger, i 1983 og 1987. Det virtuelle race er identisk med det virkelige og båtene som skal seiles er basert på Peyrons egen båt i regattaen, vinnerbåten fra 1983 «Lada Poch».

Dette er ruten: Start fra La Baule, Frankrike og passer bøya ved  La Curunna som styrbord,  Sao Miguel island i Azorene om babord,  Funchal island, Madeira om styrbord,  Gran Canaria om styrbord, Ile do Sal på Kapp Verde om babord, og med målgang på øya Goree i Dakar, Senegal.

Dette er motstykket til det berømte Paris - Dakar rally, og er ikke mindre krevende.

Starskuddet går 19 Juni kl 1100 norsk tid. 

For informasjon om Peyrons veldedige formål, se 

For å melde seg på og få mer informasjon, se

Powered by Labrador CMS