Sommerregatta i Arendal
Sommerregatta i Arendal

Sommerregatta i Arendal

Arendal Seilforening arrangerer 12 juli sommerregatta der alle er velkommen. Joller og kjølbåter uansett klasse og størrelse vil få starte.

Publisert

- Alle seilfarkoster er velkommen. Her møtes drevne regattaseilere og hobby/turseilere til uhøytidelig konkurranse og hyggelig sosialt samvær. Sommerregattaen er den beste muligheten til å treffe andre, store og små seilere i ferietiden, sier regattasjefen John Arnold Hopstock til Seilas.

Fremmøte på Seilerhytta på Brattholmen ytterst i Galtesund

Lørdag den 12. juli. Rormannsmøte kl. 11.00, med grundig info om regler/start og regattaen.

Første start kl. 12.00. Ingen starter etter kl. 15.00.

Alle deltakerne får diplom pluss at det blir 1/3 premiering. Premier til alle i yngste klasse for jolle og brett. Det blir ingen startkontingent . Påmelding på seilerhytta mellom kl. 10.30. og 11.00.

Etter regattaene blir det gratis pølser og reker til alle.  Avslutningsvis premieutdeling.

Alle båter som deltar ut over optimist, laser, europa, 29’er,brett og evt. andre  ” jolletyper ” seiler i LYS klassen. Dersom det er mer enn 3 båter i en entypeklasse vil det også kåres vinner av klassen. ASF har tabeller for LYS dersom du ikke kjenner lystallet til din båt. I LYS klassen vil det seile båter som BB11, Yngling, Soling og alle andre som ikke hører inn i jollebegrepet.

Powered by Labrador CMS