Stargutta får støtte
Stargutta får støtte

Stargutta får støtte

Stargutta har fått finansielle støtte og drar nå til USA for å starte regattaåret 2007. Januar blir en hektisk måned med flere regattaer og trening i Miami. Nå starter moroa og alvoret.

Publisert

I dag drar Petter Mørland Pedersen over til Miami og Eivind Melleby følger etter på imorgen. Petter skal over og hente en coachbåt oppe i Brunswick dit WalleniusWilhelmsen er så greie å sende utstyret.

- Første regatta starter nå allerede til helgen. Det forventes at det blir ganske mange båter og forhåpentlig god trening for oss, sier Eivind Melleby til Seilas.

- Vi er spente på hvordan det går siden vi nå har en annen mast etter vårt mastebrekk i desember.

- Espen Stokkeland kommer over denne helgen for å hjelpe oss litt. Det blir godt å få en uke med coaching. Vi tror vi kan lære mye av det og heve oss før den viktige regattaen i slutten av måneden.

- Espen skal også være med oss og Lars Horn Johannessen når vi drar til Key West for å seile Melges 24 i Key West Race Week. Det blir god regattatrening for oss.

- Rett etter Key West er det tilbake til Miami hvor det er en ny helgeregatta før Miami Olympic classes regatta starter. Miami OCR er den største regattaen på denne tiden av året og det kommer veldig mange båter hit. NSF sender flere klasser og coacher over og det blir moro å få litt selskap ”over there”.

- Vi er nå ranket som 118 i verden på ISAF Ranking. Vi ønsker å klatere nye 30 plasser etter denne regattaen.

Eksklusive supportere:

· Svein og Petter Fjellstad

· Vidar Hansson

Disse investerer 250 000 i prosjektet hvorav en betydelig del er en investering i LodeStar AS som vil eie båtene

Leverandører:

· One Communication

· Quantum Sails

Powered by Labrador CMS