Stor Melges aktivitet

Melgesklubben varsler stor aktivitet til sommeren. Åtte norske båter i VM og rekordstort NoM på Hankø der det er mulig å leie båter

Publisert

KNS arrangerer Nordisk Mesterskap på Hankø i forbindelse med HRW., dvs. fra torsdag 26. juni til søndag 29. juni. Allerede nå har arrangøren 35 påmeldte båter fra Norge, Sverige og Tyskland og man regner med minst 45 båter, hvilket er rekord i Melges klassen på Hankø.

Til Nordisk mesterskap er fire helt nye båter til utleie, samt noen litt eldre. Det sosiale programmet er omfattende, informasjon er lagt ut på http://idrett.speaker.no/organisation.asp?OrgElementId=202684 og Norske lag som seiler i Italia vil markedsføre arrangementet for å forsøke og få med noen fra Syd Europa.

Banesjef blir den rutinerte Nils Hauff. Alle båtene får plass på Hankø Yacht Clubs brygger, så alt er lagt til rette for et ramme der seilere møtes til aftersail med bryggemat, på en av verdens mest intime Yacht klubber.

Melges klassen har netto 11 nye båtene i 2008, aktivitetene er flere enn noen gang både nasjonalt og internasjonalt. Til VM i begynnelsen av juni drar 8 norske lag, og Norge er foreløpig nest største nasjon.

Powered by Labrador CMS