Barn på brett er glade barn
Barn på brett er glade barn

Super fantastisk bretthelg på Hvasser

90 fornøyde deltakere etter NBK storssamling på Hvasser i helgen.

Publisert

Nærmere 90 deltakerne fra 8 år og opp til våre eliteseilere på junior og seniornivå satte sitt preg på NBK brettsamling på Hvasser denne helgen. Ifølge en entusiastisk rapport fra NBK lederen Thomas Føyen var det ikke minst takket være sporty foreldre som stilte opp og bidro

at arrangementet ble så bra. Enten som mannskap ute på banen eller på land, eller som seilere selv.

Stemningen var på topp med mye smil hele helgen. - Grillingen lørdag må være noe av det hyggeligste jeg har deltatt på i forbindelse med et idrettsarrangement, med familier på picnic i aftensol. Ganske unikt, sier Føyen. Han tror NBK har rett konsept som det er verdt å satse på også i fremtiden.

Det ble vist fantastisk engasjement for aspiranter og rekrutter, med beste triks, god instruksjon og progresjon. Seilerne lærte beach start og andre triks. Det var topp nivå på baner og opplegg for juniorer og seniorer som konkurrerte på høyt nivå og som satt ny pers selv om man ikke var øverst på resultatlisten.

NBK retter stor honnør til alle som bidro med arrangementet på ytre bane. Her kunne deltakerne måle krefter med eliteseilerne Sebastian Wang-Hansen og Maria Mollestad som dro rett fra en tøff samling til Hvasser for å bli med, sporty som alltid. På Ladysurfen lærte Jorunn Horgen bort mange nye triks.

Om noen dager kommer en ferdig redigert film for hele helgen, men her er en smakebit fra åpningsdagen:

Klassevinnerne:

Hvasser Cup BicT293 (U13) & åpen klasse Klasse

Mathis Haugen

Hvasser Cup Formula Klasse

Sebastian Wang-Hansen

Norges cup BicT293 (U15) Klasse

Kristian Wendelborg

Norges cup BicT293 (U17) Klasse

Oda Skaug

Norges cup RS:X Klasse

Maria Aadland Mollestad

Øvrige Resultater: