Supertrener til Melgesfolket

Regjerende verdens- og europamester i Melges 24, Frederico Michetti kommer til Norge for å trene norske Melgesseilere.

Publisert

Det er intet lite kupp den norske klasseklubben for Melges 24 nå har gjort når de har fått den tredoble verdensmesteren Frederico Michetti fra UKAUKA teamet til å avlegge de norske seilerne et besøk for å dele av sine enorme erfaringer med dem. Med et imponerende CV fra Melges seiling er han kanskje den største forgrunnsfiguren i Melgesmiljøet av alle.

Klasseklubben fikk tilslaget på Michettis første turne etter at han nå er blitt hovedforhandler av Melgesbåter på verdensbasis. Han har valgt ut Norge som et av de mest spennende markeder for videre utvikling og har lovet full support for å lykkes i videre vekst.

Klassens internasjonale mål er å tiltrekke og legge til rette for ennå flere rene amatørlag, så man kan ifølge Arne David-Andersen forvente nye ideer og spennende aktiviteter fremover.

Michetti kommer til Hankø siste helg i oktober på høstcup 3 for å være på vannet og gi treningsråd til seilerne.

Opplegget er derfor noe endret i forhold til tidligere planer. Start på land blir begge dager kl 11.00 med briefing og deretter drar alle båtene rett ut på regattabanen. 

Vi du være med, ta kontakt på [email protected]

30. og 31. oktober tegner til å bli en en helg av de sjeldne for Melgesfolket som får den best tenkelige sesongsavslutningen noen sinne.

Powered by Labrador CMS