FIRST 31.7: Båten har bred apell, og passer bra både til regatta og turseiling.

Mest søkt på testguiden

First 31.7 er Norges mest etterspurte brukte seilbåt, i hvert fall ifølge vår søketjeneste for seilbåttester.

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinet lanserte Testguide i februar 2023, en tjeneste hvor vi har samlet tester fra SEILmagasinet og Seilas opp gjennom tidene. For øyeblikket inneholder basen 536 tester, men dette tallet vil snart vokse, når vi supplerer arkivet med tekstmateriale vi har produsert i senere tid.

Mye aktivitet i juni

Vi kan også se når vår Testguide er blitt mest besøkt. Her ser vi at interessen er stor om sommeren, og at juni er den måneden hvor interessen er størst. Trafikken har falt jevnt uterover høsten, med en bunn i desember. Nå er det også svært få bruktbåt annonser som bli lagt ut.

Vi ser også at Bavaria er populært. 4 av topp 10-listen er båter fra det tyske verftet. Vi ser videre at svenske båter er etterspurt, men på topp er det en rask og hendig fransk båt, First 31.7.

Gir kunnskap

Gamle tester er godt stoff, og vi har hentet frem gamle tester fra vårt arkiv, og re publisert slike hver torsdag de senere år. Disse testene har tidligere kun vært publisert på papir, og er nye på nett. Dette har vi gjort som en tjeneste til våre abonnenter, og disse sakene blir svært godt lest. Disse gamle testene som vi har digitalisert har vil latt stått åpne i en uke.

Å kjøpe en bruktbåt krever kunnskap, og å lese seg opp via våre tester er en effektiv vei. Med vår Testguide er det raskt å søke frem våre tester via et grensesnitt hvor du kan velge etter ulike kategorier.

 Mest søk

.

.

.

Sjekk ut vårt testguide

SEILmagasinet har samlet våre historiske tester i et lett søkbart arkiv. Det er en gullgruve om du søker etter bruktbåter. Våre tester kan gi en verdifull kompetanse når du vurderer ulike modeller. 

SEILmagasinets testarkiv