To ganger hjemmeseier og en VM-billett
To ganger hjemmeseier og en VM-billett

To ganger hjemmeseier og en VM-billett

Magnus Andersen og Erik Gamnæs sørget for hjemmeseire til Nesodden. Og to seilere fikk VM-billett. Se også bildene fra norgescupen på Nesodden.

Publisert Sist oppdatert

Strålende sol og varme temperaturer preget norgescupen denne helgen. Den ventede solgangsbrisen kom både på lørdag og søndag, og det ble gjennomført flere fine seilaser for alle klassene.

På lørdag kom vinden sent, og seilerne måtte holde konsentrasjonen oppe til sent på kveld. Søndagen startet med null vind, men etter et par timer kom solgangsbrisen, og det ble avviklet en regatta for E-jolle og Zoom8, og to regattaer for 29er.

HJEMMEBANE. Det ble seier på hjemmebane for E-jolle-seiler Magnus Andersen, og Zoom8-seiler Erik Gramnæs, Nesodden. I 29er-klassen gikk Helene Næss og Ane Gundersen, KNS av med seieren etter en spennende sisteseilas.

ISAF JR VM. 29er-seilerne Anders Hylen Klippenberg og Tobias Jarl Tjøm, KNS, fikk ikke uventet en billett til Jr. ISAF VM denne sommeren. Det blir spennende å følge med på gutta, som har hatt en fin start på sesongen. I år er det ingen forskjell på jente, gutt eller mixed klasse, så det er de beste juniorseilerne i verden som skal konkurrere i Tyrkia.

Fullstendige resultater fra norgescupen.