Trening før Hollænderen

11-meter-seilere bad seg plass på Skagen race' største båt. Nå er Pål Andreassen og mannskapet om bord igjen for Hollænderseilasen. Se film fra treningen.

Publisert

Hva gjør man når man har lyst til å seile Skagen Race og bare har tilgang til 11 metere? Jo, starter å ringe de som har meldt seg på. Vi startet med den største båten i startfeltet i Skagenfeltet og fikk napp da vi kom til en First 50 med skipper Thor Magnus Lie. Etter en litt brå overgang er nå hele mannskapet i gang med å finne formen. Nå satses det knallhardt på å spise kirsebær med de store gutta ute på fjorden under Hollenderseilasen. Om vi ikke gjør det bra der tar vi det igjen på festen i Son etterpå. Det opprinnelige Vini mannskapet stilte opp i NM for 11 metere i lånt båt, uredde for seiling på pølsebane. Nå er spørsmålet om vi kan forene baneseilingsegenskaper og havseilingsegenskaper på Hollendern. Humøret ombord skal det i hvert fall ikke stå på. Siste prognose fra Yr.no ser nå oppløftende ut selv om det ser ut som om vi vil ligge mellom to værsystemer på lørdag.

Opptakene er gjort med GoPro HD og speilreflekskamera med seriebilder. Vi kommer tilbake med mer film fra Hollenderen. Vi har fått låne fire ekstra GoPro kameraer fra ett filmselskap så da blir det forhåpentligvis filmvinkler fra flere posisjoner ombord. Ambisjonen er å vise teamarbeidet ombord på en ny måte.

Powered by Labrador CMS