Løkta på Hamn i mai 2008
Løkta på Hamn i mai 2008
Naturperle i havgapet åpner på nytt
Naturperle i havgapet åpner på nytt

Naturperle i havgapet åpner på nytt

Konferanse-, hotell- og reiselivssenteret Hamn i Senja åpner på nytt etter restaureringen. Stedet tar i mot besøkende fra medio juni.

Publisert Sist oppdatert

STORT FOTO: Fyrløkta på Hamn i Senja. Fra Seilas Senja Rundt 2006. foto: Linn K Hansen.

Hamn i Senja ble tildelt reiselivsprisen for Norge (1995), i skarp konkurranse med andre velrenommerte anlegg i Norge. Siden da og frem til i dag har vi tatt i mot gjester, bedrifter, arrangement, kurs og konferanser, kun med avbrutt av brann som har ødelagt deler av anlegget. Dette har satt driften noe tilbake, men vi har nå hentet nytt pågangsmot og satt inn nye krefter for å nå vårt mål. Gjenreisning og bygging av nye fasiliteter er allerede godt i gang.

Herfra arrangeres det båtturer og utflukter i den vakre Senja-skjærgården.

Foruten overnattingsgjester er det muligheter for de som kommer med båt å benytte dusj og badstuavdeling.

Badesjarken - den eneste i verden

Som en av stedets spesialiteter kan de tilby en "hot-tub" i en sjark som ikke lenger var i stand til livet på sjøen. Derfor satte de sjarken på land og innredet den til en komfortabel badestamp. Badesjarken har alle rettigheter, og bestilling på flytende føde anbefales gjort i Medisinutsalget Bar før ombordstigning. Som en ekstra piff kan du iføre deg våre spenstige stripete badedrakter av den gode, gammeldagse og sømmelige sorten.

For deltakere i Seilas Senja Rundt 2008 er Hamn i Senja en av havnene vi overnatter i.

Du kan allerede i dag kontakte Hamn på tlf. 77 85 98 80 eller pr. e-post dersom du ønsker å reservere sjøhus eller be om tilbud på et opphold i Hamn i Senja 2008.

Les mer om på stedets hjemmeside www.hamnisenja.no