Valeur i Farr 40
Valeur i Farr 40

Valeur i Farr 40

Sverre Valeur har satt Euro 42 prosjektet på hold og starter nytt innsalg til høsten. Nå er det Farr 40 som gjelder

Publisert

Den meget engasjerte Bergensseileren Sverre Valeur forteller til Seilas at han er i ferd med å inngå et samarbeide med eieren av en Farr 40 på Østlandet som innebærer at båten skal seiles til Bergen med det første, der Valeur og hans krigere fra IMX-40 setter igang vintertreningen før sommerens to høydepunkt i Skandinavia for Farr 40, NoM på Hankø 4-8 juli og VM i København i månedsskiftet august/september. I tilegg skal han seile i VM for IMS på Hankø midt i august.

Når da Hanse som skal bygge hans nye hjertebarn,  Euro 42 klassen er nedsyltet i arbeid, var valget lett for Valeur som også har mer enn nok seiling til sommeren. Euro 42 prosjektet er derfor utsatt i ett år og Valeur sier .til Seilas at innsalget for 2008 begynner til høsten. Han mener det er minst 20 kjøpere til båten den første sesongen, slik at hans entusiasme og tro på prosjektet er uendret.

En annen ivrig Bergensseiler, Carl Jansen, som også hadde tegnet seg på en Euro 42 har nå sin B/C 46 ute for salg. Lykkes han vil også Jansen stille med Farr 40 til sommeren.

Powered by Labrador CMS