Venter storinnrykk i Larvik

Mer enn 20 av Norges mest aktive og skarpskodde regattateam er ventet til NORC start i Larvik 29. og 30. mai.

Publisert

Pantaenius NORC 2010 Ranking starter opp årets sesong når Larvik Race Weekend går av stabelen 29.-30. mai . Går det som NORC og Larvik Seilforening tror vil over 20 av Norges mest aktive og skarpskodde regattateam stille på startlinjen når første startskudd går lørdag

formiddag.

-  Vi gleder oss til å se både Kong Harald på Fram, Kongeskipet og alle de andre NORC båtene her den siste helgen i mai, sier Thor Morten Hem, regattaansvarlig i Larvik Seilforening.

Arrangementet vil samle over 250 seilerne som vil seile på tette og intensive pølsebaner både lørdag og søndag og det er lagt opp til hele 8 løp i løpet av de to dagene arrangementet varer.

Seilerhytta blir base for seilerne gjennom hele helgen og banene vil bli lagt i farvannet mellom Viksfjord, Gon, Stavern og Svenner.

- Det er spesielt gledelig at det ser ut som det kan bli 4-5 X-41 på startstreken når vi drar i gang årets NORC sesong. Klassen skal seile VM i Arendal i begynnelsen av august og det er veldig positivt at de norske lagene bruker Pantaenius NORC 2010 Ranking som verdifull trening, sier

Thomas Nilsson, leder i NORC.

Lørdag blir det fest på Seilerhytta med grilling og Larvik Storband som spiller opp på kvelden.

- Vi legger stor vekt på det sosiale elementet rundt våre regattaer, og det pleier å være veldig vellykket. Nytt av året er at vi også kan anbefale innkvartering på det splitter nye Farris Bad spa-hotell for de seilerne som ønsker litt luksus eller vil ta med seg familien, sier Hem.

Seilasene i farvannene utenfor Larvik inngår i Pantaenius NORC 2010 Ranking og sammen med blant annet Hankø Race Week og Moss Raymarine Race vil de danne grunnlaget når årets NORC sammenlagt vinnere i stor og liten klasse skal kåres. Sesongen avsluttes med årets høydepunkt, nemlig  ORCi NM i Tønsberg i slutten av september.

Powered by Labrador CMS