Vi er klare i mars, sier Coutts

På en pressekonferanse i BMWs hovekontor i Munchen igår, sa Russell Coutts at BMW Oracle teamet er klare til å møte Alinghi i mars 2009, men det er opptil Alinghi å velge stedet for de neste seilasene om America´s Cup

Publisert

Til tross for at gavebrevet for America´s Cup utelukker seiling på den nordlige halvkule mellom oktober og mai, kan en dommer oppheve denne pasus i brevet og det årpner i så fall for at de 33. seilaser om America´s Cup kan holdes i Valencia allerede i mars neste år. Det sa Russell Coutts på gårsdagens pressekonferanse i Munchen der det også kom frem at BMW neppe hadde forlenget sitt engasjement mot Oracle teamet om ikke Coutts hadde kommet med i ledelsen av Larry Ellisons team som ble slått ut i semifinalen i fjorårets Louis Vuitton Cup.

BMW Oracle har allerede kommet langt i byggeprosessen av den 90 fots lange trimaranen de skal benytte i seilasen og sier at den snart er klar for å bli vist frem. Russell Coutts benekter at han kan komme til å styre båten, og sier han er glad m det blir plass til ham ombord. Som aktuelle rormenn nevnte han James Spithill og Franck Cammas, sistnevnte en av de mest erfarne flerskrogsseilere av båter i den aktuelle størrelsesorden.

Powered by Labrador CMS