- Vi er stolte, sier seilerpresidenten

- Norges Seilforbund er stolte av bronsemedaljene til «Full Medal Jacket», sier forbundspresidenten Peter L Larsen. Se også video fra 8. seilas.

Publisert

- Vi har fulgt Melgeslaget tett under hele VM, sier Larsen til Seilas. - Særlig er jeg imponert over hvordan laget løofet seg igjen etter at det buttet imot den nest siste dagen, sier han.

- Prestasjonen til Eivind Melleby, Lars Horn Johannessen, Petrus Eide og Espen Stokkeland er helt klart blant årets beste av norske seilere. Det er ikke lett å sammenligne, fordi deltakelse og etappeseier i Volvo Ocean Race også raget høyt. Det er betryggende å se at Eivind Melleby nå åpenbart er i god form. NSF satser jo endel på Starbåtlaget og Melleby og Petter Mørland Pdersen vi nå få full trenerstøtte fra Thomas Guttormsen frem til etter VM i Rio på nyåret.

Også Herman Horn Johannessen roser laget som har stått for den beste norske VM prestasjonen i Melges 24 klassen noensinne. Han rangerer prestasjonen som den beste norske i 2009, uten sammenligning. Den tidligere besteplasseringen i et VM var Mellebys 5. plass i Marstrand i 2004, da Horn Johannessen selv ble nr ni. - Der er første gang noen har satt sammen et lag med bare toppseilere, sier han.

Powered by Labrador CMS