– Vi seglade vår bästa match någonsin

BMW Oracle vant med kun 15 sekunder etter at svenskene hadde ledet mesteparten av gårsdagens regatta. Slik gikk det i kampen om America’s Cup i går.

Publisert

Svenske Victory Challenge seilte to regattaer i går. De slo kineserne enkelt, men tapte siste seilas mot Larry Ellisons lag.

– Vi seglade vår bästa match någonsin, så jag är ledsen, sier Santiago Lange på Victory Challenge nettside. BMW Oracle topper resultatlisten sammen med Luna Rossa og er laget med mest midler av alle.

Kamp om semifinaleplass

Svenskene ligger som nummer fem på listen og må klatre en plass for å komme til semifinalen. I dag har de muligheten til å nærme seg det spanske laget som ligger tre poeng foran. Spanjolene skal møte New Zealand som kan bli tøffe for dem, mens svenskene bør slå  United Internet Team Germany som de møter i dag. En seier gir to poeng. Svenskene må også pase seg for Mascalzone Latino - Capitalia Team som ligger bare to poeng bak. De slo Desafío Español og skal seile mot +39 Challenge i dag. En match de sannsynlig vinner. Både Mascalzone Latino og Desafío Español har seilt en seilas mindre enn svenskene.

Luna Rossa til topps

BMW Oracle og Team New Zealand var klare favorittet før Louis Vuitton Cup startet. Nå har den ekstrem italienske Luna Rossa tatt poengledelse med BMW Oracle, tre poeng foran New Zealand. Men New Zealand har en seilas til gode.

Powered by Labrador CMS