KOKK: Det kunne jo vært deilig og hatt en kokk om bord som dukket opp av luken med et godt måltid sånn i kveldssola fredag kveld....
KOKK: Det kunne jo vært deilig og hatt en kokk om bord som dukket opp av luken med et godt måltid sånn i kveldssola fredag kveld....

Vil du ha en gourmetkokk om bord?

Melder du deg på Færder’n innen 20. april er du med i trekningen om å få med en kokk som kan varte opp mannskapet under seilasen. Eller kanskje en proff taktiker – eller en kjendis?

Publisert Sist oppdatert

En «early bird» er du om du melder deg på til Færderseilasen innen 20. april, og er du en «early bird», er du med i trekningen om flere fine, og ikke minst originale premier.

– Vi ønsker å premiere båter som melder seg på tidlig, sier og skriver KNS på sin nettside, og står du på deltagerlisten innen 20. april er omme, er du automatisk med i trekningen om:

  1. å få en gourmetkokk om bord
  2. å få en seiltaktiker til disposisjon
  3. seilbukse og jakke fra Helly Hansen
  4. å få med en kjendis om bord

– For mange turseilere er selve turen målet, og med årets nye Færderseilasen TurGlede som egen klasse, håper vi å inspirere enda flere turseilere til å ta med venner og familie på en hyggelig seiltur fra Oslo til Horten, skriver KNS.

Og nettopp da kunne det jo ha vært stas og fått med seg en egen kokk.

Loddtrekning

Kokken KNS lodder ut kokk fra Matkomfort Oslo. De har også loddet ut en foreløpig ikke navngitt taktiker man kan få med, noe som kanskje vel vil passe de mer regattaorienterte deltagerne. En kjendis kan det jo være artig å få om bord, mens et seilsett fra Helly Hansen hører til det mer «matnyttige» man kan vinne.

Vil du være med i trekningen, må du imidlertid flagge at du skal delta og melde deg på.

I skrivende stund er det 101 deltagere i Færderseilasen og 21 båter i klassen TurGlede.