Vil du være med på Volvo City Sailing?

Representanter for NSF, Seilas og Volvo skal ta ut et lag som kan utfordre Volvoforhandlerne i spennende seilas ved Aker Brygge. Du og laget ditt kan være det heldige som får være med i regattaen.

Publisert

Volvo City Sailing er et nordisk arrangement som går over ni regattaer i Sverige, Danmark, Finland og Norge. Vinneren av hver regatta får delta i den nordiske finalen 24-28 september i Båstad der vinnerlaget får en VIP opplevelse i en av havnene for Volvo Ocean.

Seilasene foregår i tremannsbåten CB66 med seks båter i hver regatta. Disse seiler inntil ni seilaser á ca. 20 minutter på en publikumsvennlig bane nær land. Den norske regattaen skal avholdes fra Aker Brygge lørdag 30. august. Minimumsalder for seilerne er 18 år.

Arrangementet inkluderer bilutstilling, aktiviteter med Redningsselskapet, prøv-deg-på-seiling med en lokal seilforening, sponsoraktiviteter, funpark og sceneshow med oppvisninger. Seilingen starter fra kl 09.30 og fortsetter til kl 16.00. Kl 17.00 er det premieutdeling og fra 18.00 til 20.00 et VIP arrangement i regi av Volvo med mat og drikke for deltakerne.

Om du har lyst til å delta i regattaen må du melde deg innen 1. juni til [email protected]

Oppgi resultater for deg og laget ditt slik at uttakningskomiteen har et grunnlag for å fatte uttak.

Powered by Labrador CMS