Vinterkarusell for Zoom 8 i ekte vintervær

Forrige helg ble den andre av årets to vinterkarusseller i zoom 8 arrangert ved Hjellestad utenfor Bergen. Igjen stilte rundt 30 seilere fra KNS, Hjellestad, Stord, Ålesund, Son, Drøbak, Moss, Tønsberg, Oppegård, Asker og Florø.

Publisert

Seilerne gjennomførte ett tøft program med to fysiskøkter og to seiløkter pr dag. I tillegg ble tiden etter middag fylt med teori. Seileren stod på fra 06.45 til 23.00, og det var mange som var sliten søndag ettermiddag.

Arrangementet ble veldig vellykket takket være strålende innstats fra Anna Kristina Kvåle og Lars Nordaas, Hjellestad seilforening. En samling som dette krever mye planlegging, og uten støtte fra foreldre fra Stord, Hjellestad og Florø ville det blitt langt vanskeligere å gjennomføre. 

Neste samling i regi av klasseklubben arrangeres i Tønsberg første helgen i mars. I påskeferien er det mange seilere som tar turen til Gardasjøen i Italia for å delta i EM i zoom 8. Per dags dato er ca 25 norske seilere påmeldt. Dette er positive tall som vitner om at klassen er i sterk vekst.

(Bilder ved Lars Nordaas, HJS)

Powered by Labrador CMS