Wikstrøm vil forsvare gullet

Ralph Wikstrøm og hans mannskap på «Båtbua» fra Fredrikstad Seilforening, vant fjorårets NM i Express ganske overlegent. I år satser de på en ny topplassering

Publisert

Påmeldingsfristen for NM i Express gikk ut fredag 14. august. Så langt er det 32 båter påmeldt – og det er plass for etternølere mot en ekstra avgift til Moss Raymarine Race.

 

- Expressklubben kommer til å betale de ekstra kronene det koster å melde seg på for sent for de som melder seg på til NM i siste liten, sier Mathias Ruben Friis, leder i klubben.

 

Ralph Wikstrøm er en av de som her meldt seg på den siste uken. Han skal seile med sammen med vinnerlaget fra i fjor: Svein Andreassen og Espen Andreassen. Alle tre er å betrakte som erfarne ringrever, og hevder seg som regel veldig bra i de regattaene de stiller opp i.  Han har blant annet bronse fra VM i H-båt 2001.

- De er flinke gutter og ordner alt om bord mens jeg styrer. Jeg har noen synspunkter på trim. Vi leter etter en fjerdemann, men har ikke funnet noen ennå, sier Wikstrøm, som vel egentlig ikke syns det er så farlig om de bare blir tre om bord.

 

Laget har ikke fått tid til å trene noe i «Båtbua» i år. Expressen deres gikk først på vannet mandag. NM i Express seiles førstkommende helg.

 

- Det blir vel til at vi tar turen ut for å sjekke forholdene i Moss og være sikre at alt stemmer om bord, sier Wikstrøm.

 

Express klubben har laget en egen NM Blogg 

Ellers finner man det meste en trenger her