3 x Røyken og Heldal i tet
3 x Røyken og Heldal i tet

3 x Røyken og Heldal i tet

Anne og Arild Heldal seiler frem som Årets Shorthanded-seilere.

Publisert Sist oppdatert

Med seier i Hollænderseilasens minste shorthanded-klasse styrket Anne og Arild Heldal fra Røyken sine aksjer når det gjelder muligheten til å erobre tittelen Årets Shorthanded-seiler(e). Med seier i Færder’n, Bohusracet og nå Hollænder’n har de et formidabelt utgangspunkt for å ta tittelen.

De fire beste resultatene av året teller i denne kåringen, og til helgen stiller de opp som en av favorittene til å ta NM-tittelen i shorthanded-seiling.

3 X RØYKEN. Nærmeste opponent er klubbkameraten Marius Løken, som dermed sørger for at de tre beste seilerne på årets liste kommer fra den relativt lille seilforeningen i Buskerud.

Elling Rishoff fra Asker kommer deretter foran Fredrikstad-duoen Vidar Moe og Lars Petter Karlsen.

MANGE I AKTIVITET. Ni av de ti beste på listen over Årets Shorthanded-seilere deltar i helgens regattaer; åtte av den i shorthanded-NM-et, mens Lars Petter Karlsen tar turen over fjellet for å delta i Bergen Singlehanded.

Det betyr at det i neste uke kan bli store endringer på listen i toppen, men også i nedover i rekkene fordi over 160 shorthanded-seilere vil være i aktivitet denne helgen på jakt etter shorthanded-poeng.

18 KVINNER. Best blant shorthanded-listens 18 kvinnelige deltagere er naturlig nok Anne Heldal, mens Christine Walder fra Bærum og Ida Trulsrud fra KNS følger deretter. Trulsrud stiller i NM sammen med Martin Moe (KNS) i hans X-35.

SEILmagasinet Shorthanded-ranking blir oppdatert i morgen.