SJEF: Fredrik Malmqvist styrer nå hele Orust Quality Yacht Group.
SJEF: Fredrik Malmqvist styrer nå hele Orust Quality Yacht Group.

Arcona får ny ledelse

Marcus Jungell blir ny salgssjef for Orust Quality Yacht Group som eier Arcona, Najad og Orust Yacht Service. En gruppe som nå er ledet av Fredrik Malmqvist.

Publisert Sist oppdatert

SEILmagasinet møtte Fredrik Malmqvist under Båter i Sjøen i september, og da var han leder for Najad. Han kom inn i det eieren av Orust Quality Yacht Group, Håkan Eksandh, ønsket å dele Najad og Arcona. Nå er Malmqvist leder for hele gruppen, og har fått med seg Marcus Jungell på salgsteamet. Jungell er hentet fra X Shore, et svensk selskap som satser på elbåter. Jungell har tidligere erfaring fra Baltic Yachts og Nautor’s Swan. 

Satser stort

Arconas tidligere sjef Urban Lagnéus er ute av gruppen. Lagnéus var mannen som fikk med Niels Jeppesen med på Arcona-laget, og utviklet sammen Arcona 50, en båt som er nominert til Årets Båt i Europa, og en båt som vil være utstilt på Boot i Dusseldorf i januar. 

På Boot blir også nye Arcona 43 MKII å se, en båt vi også fikk se på Båter i Sjøen i september. 

Orust Quality Yacht Group har utvidet sitt forhandlernettverk, og nye Arcona 50 har skapt stor oppmerksomhet. 

Vi har spennende tider foran oss. Forandringen av ledelsen vil gjøre det mulig for Arcona, Najad og Orust Yacht Service å lykkes videre, og få utnyttet kunnskaper og fasiliteter på tvers av gruppen til glede for våre kunder, sier Håkan Eksandh, eieren av Orust Quality Yacht Group.