Arendal Seilforening inviterer til sommerregatta
Arendal Seilforening inviterer til sommerregatta

Arendal Seilforening inviterer til sommerregatta

Arendal seilforening gjenopptar en lang og fin tradisjon og inviterer til sommerregatta. I år blir arrangementet ekstra spesielt fordi det faller sammen med Kongefamiliens besøk i Arendal i forbindelse med Dronningens 70 års dag.

Publisert

Det seiles på 2 baner i området rundt Seilerhytta, Brattholmen, en for joller og brett, og en for Soling, LYS osv. Regattaen er åpen for alle klasser.

Briefing på Seilerhytta kl 16.45. Umiddelbart etter siste seilas blir det sosial samling med pølsefest på seilerhytta. Premieutdeling finner sted så snart resultatene er fastsatt.

Påmelding på www.asf.no, senest torsdag 5. juli kl 12.00 eller på Seilerhytta regattadagen frem til 16.45. Det beste for foreningen vil likevel være om du melder deg på innen fristen dagen før, slik at vi kan hente inn nok mannskap og kjøpe inn nok pølser og premier.

- Meld dere på og still opp til en hyggelig og uformell regatta med påfølgende sosial samling. Dette blir en flott anledning til å være med og vise frem Arendal som seilby, delta i uformell regatta, og treffe nye og gamle seilvenner, sier Jon Arnold Hopstock i Arendal Seilforening.

Powered by Labrador CMS