Test fra arkivet: Bavaria Vision 40 og 44

Frekkere fra Bavaria

Som første båtblad i verden fått prøveseile Bavaria 40 og 44 Vision. De nye Vision-båtene er penere, har bedre seilegenskaper og smartere løsninger enn Bavarias Cruiser-modeller.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar frem tester fra arkivet og gjør dem tilgjengelig på SEILmagasinet.no. Vi har gått 13 år tilbake og funnet en test av Bavaria Vision 40 og 44. Testen var publisert i Seilas nummer 7-2006, og ble skrevet og utført av Axel Nissen-Lie.

Vi har ambisjoner om å hente frem en ny test hver uke, som vil ligge åpent for alle i syv dager.

Dekkshusbåter er i vinden. Særlig Jeanneau har hatt stor suksess med sine modeller de siste årene. Dekkshusbåtene skaper en lys og luftig innredning, og kreative designere har fått den store hytta til å se elegant ut. Bavarias faste designteam J&J i Slovenia har gjort tingene riktig med den nye Vision serien. De nye båtene ser frekkere ut enn noen Bavaria har gjort før, men samtidig har de tydelige likhetstrekk med de eksisterende Bavariamodellene. Båtene er brede og høye. Det gir dem et imponerende volum under dekk, uten at det går utover linjene. 40 Vision er nok den største 40 foteren jeg noen gang har satt føttende i.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her