Avsluttning av Union Race

Det ser ut til å bli knallvær under Union Race siste regatta, Glomma Papp.

Publisert

Glomma Papp er siste av fire regattaer under Union Race. I dag er det siste frist å melde seg på til lørdagens regatta. På kvelden blir det avslutningsfest for Union Race og 70 års jubileumsfest for Sarpsborg Seilforening.

Gode prognoser

Slår værmeldingen til Yr til, blir det en bra dag å fjorden på lørdag. Sol, 15 grader og 6 m/s fra syd er slet ikke ille i september.

Union Race Glomma Papp Cup:

Det er fortsatt plass til flere deltagere i lørdagens Union Race - Glomma Papp Cup, påmelding via www.unionrace.no, invitasjon, kunngjøring og seilingsbestemmelser er/blir lagt ut på www.sarpsborg-seilforening.no.

Premiering:

Det premieres for Glomma Papp Cup og sammenlagt serien i Union Race separat. I Glomma Papp Cup er det 1/3 premiering per klasse og det trekkes blant annet et reisegavekort fra Glomma Papp blant alle deltagere i Glomma Papp Cup.

I Union Race deles det ut vandrepokaler til vinnerene av hver klasse, i tillegg deles det blant annet ut gavekort fra Quantum, et års familiemedlemskap hos Volvat, 2 opplåsbare redningsvester fra Elvstrøm, flere gavekort fra Maximat Nordby samt en rekke andre fristelser. Husk også at de som har fullført minimum 3 seilaser også er med i trekningen av et gavekort fra Navigare Yachting på 10 000 SEK som kan anvendes til leie av båt i Hellas eller Kroatia i løpet av 2010.

Powered by Labrador CMS