Test fra arkivet: Ovni 365

Gjennomtenkt langturseiler

Har du vært på havet en stormnatt vil du falle for Ovni 365. Eller føler du trang til å utforske uthavner ingen har vært før, så kan Ovni være noe for deg. Er du på sjøen kun for å slikke solstråler så bla videre. Dette er ikke noe for deg.

Publisert Sist oppdatert

I 2006 seilte vi Ovni 365, en båt som egentlig er nesten 40 fot. Testen ble presentert over fire sider i Seilas 3-2007. Ovni traff det norske markedet godt, og disse båtene er i dag svært etterspurt på bruktmarkedet. 

Hadde vi seilbåteiere vært like forfengelige som bilkjøpere ville 20 prosent av seilbåtene vært tøffe metallbåter slik som Ovni 365, for dette er seilbåtens svar på bilenes firehjulstrekkere. Kraftigere, tyngre og bygget for å kunne seile hvor som helst. Mens de kostbare SUVene stor sett brukes av husmødre som liker å sitte høyt når de kjører barna til skolen og det sjelden blir møkk på skjermene slik bilen er bygget for å brukes, blir Ovni-båtene valgt av erfarende båtkjøpere som vet å sette pris på de kvalitetene båten gir. Ovni er ikke pen, men tøff. Knekkspantene har den fått fordi det gjør produksjonen mer rasjonell. Båten er umalt, fordi maling er unødvendig. Ovni-eierne har vært ute i en storm, og ønsker å møte stormen igjen.

PLUSS-ARTIKKEL - KREVER INNLOGGING

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

Digitalt månedsabonnement

79,-

pr. måned

BESTILL HER

Digitalt
årsabonnement

699,-

pr. år

BESTILL HER

Gullabonnement
Blad og digital

899,-

pr. år – 6 utgaver + Norske Gjestehavner

BESTILL HER