Test fra Arkivet: Bavaria 32 Cruiser

Stor, innovativ og litt ubestemmelig

Bavaria Cruiser 32 kan være en genistrek, men det tyske Bavaria-verftet kan også ha strukket strikken for langt i sin streben etter å fornye modellutvalget sitt. Etter å ha seilt båten en formiddag, er vi fortsatt usikre på svaret.

Publisert Sist oppdatert

Vi tar frem tester fra arkivet og gjør dem tilgjengelig på SEILmagasinet.no. Vi har gått 10 år tilbake og funnet en test av Bavaria 32 Cruiser Testen ble skrevet og utført av Morten Jensen og Asbjørn Thorup, og ble publisert i SEILmagasinet 1-2010. Bavaria 32 Cruiser var andre modell av den nye serien fra Farr og BMW, og den første til Norge. Den første var på 55 fot, og fant aldri veien hit.

Bavaria 32 Cruiser koster fra 580 000 da den ble lansert i 2009. I Dag ligger det flere slike på Finn med priser fra 620 000 til 790 000. Båten ble etter hvert oppgradert med nytt overbygg og vinduer og fikk navnet 33 Cruiser. Sendere kom den med doble ratt og muligheter til tre lugarer og fikk navnet 34 Cruiser. Denne koster 1,4 millioner i dag.

Vi har ambisjoner om å hente frem en ny test hver uke, som vil ligge åpent for alle i syv dager. Videre vil den havne i vårt enorme digitale testarkiv.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 795 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS