VM Laser radial

Beit tenna sammen

I skuffelsen over å havne i sølvfinalen seilte hun ypperlig da vinden frisknet.

Publisert Sist oppdatert

Line Flem Høst var skuffet over ikke å få være med i gullfeltet, men viste styrke da vinden frisknet. I konkurranse med mange andre hardvindsseilere som kom til kort i den lette vinden i kvalifiseringen, seilte hun igår inn til 3. og 4. plass og leder klart blant de 49 seilerne i sølvfinalen.

Svakere enn forventet

Med 11-12 knop i første seilas, økende til 16-18 i den siste, hadde man forventninger, særlig til Marthe Enger Eide i gullfinalen. Hun lå godt an til topp 15 plasseringer i begge seilasene, men gjorde for mange feil på begge andrekryssene og ble 29 og 19 i mål. Det var klart dårligere enn forventet under de rådende forhold. Celine Herud slet igår og ble 46 i begge løp.

Bra skandinavisk innsats

Mens de norske seilerne skuffer går det bedre med jentene i våre naboland. Danske Anne-Marie Rindom hadde 4. og 5. plass i går og leder såvidt foran Marit Bouwmeester NED og Evi Van Acker BEL. Josefin Olsson fra Sverige ligger på 4. plass foran finske Tuula Tenkanen. Det var i dette sjiktet vi hadde ønsket å se nordmennene, men isteden må man helt ned til 36. plass før man finner Marthe og til 49. plass for Celine.